Skala och skiva morötterna, tärna potatisen och hacka löken i lagom stora bitar. Skär den tinade fisken i cm stora kuber, eventuellt om räkorna är stora så kan ni dela på dom
* Blanda färsen med koriander, böngroddar, bambuskott, purjolök, vitlök, ingefära, hackade trattkantareller som legat i vatten, glasnudlar, som legat i vatten en liten stund och klippts i mindre bitar, finriven morot, sesamolja, ostronsås och fisksås
Denna gång har vi en champagne av Françoise Bedel i glasen. endivsallad med ädelostkräm beströdd med några granatäpplespärlor, falska hoppande djävlar, (dvs sniglar inlindande i bacon grillade i ugn och en sås, baserad på fransk senap Maille Provençale, att doppa dessa i) samt stekt chorizokorv på tunna rostade skivor av surdegsbröd
Blanda samman ingredienserna till pajdegen. Kycklingpaj. Strimla purjolök, paprikorna och bryn dom lätt. Den här kycklingpajen har jag gjort i över 10 år och är verkligen en gammal favorit. 1 dl matlagningsgrädde
mozarella. Knåda ihop till en deg, och platta ut i pajformen. Den här blev jag alltså bjuden på i lördags men det lär inte dröja innan jag gör den själv för den var riktigt god och en paj som hela familjen lär tycka om
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.