Börja med degen. Lös upp jästen i lite vatten, tillsätt olivolja ,salt, socker och mjölet, lite i sänder till man får en deg som nätt och jämt släpper kanterna
På önskemål av en läsare kommer här recept på de goda pirogerna som vi åt vid vår chilenska buffé. Med bidrag av några bilder, som förtydligar hur chefskocken gick till väga, hoppas jag ni läsare får god matlycka med era Empanadas de queso
Skala potatisen när den är ljummen, pressa till mos. Blanda potatismos, ägg med kycklingköttet, lägg i deresterande ingridienserna, smaka av, krydda ev mer efter eget smak
Finhacka kycklingköttet eller kör den i mixen ( jag. använder köttkvarn). Innan de får färg tillsätter. man mjölet, rör hela tiden så mjölet blandar sig
Mannen är på senaste tid oerhört inspirerad i köket och den ena rätten blir godare än den andra. Igår lagade han denna rätt som var helt underbar och såsen är så god att man gärna kan äta den ensam om det skulle behövas
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.