En riktigt snabb och enkel kycklingsås eller kycklinggryta som serveras med bandpasta. Jag har åkt på en rejäl förkylning som satt sig ordentligt i halsen och nedre luftvägarna vilket innebär att jag hostar och kraxar hela tiden och inte kan prata alls
I kylen fanns öppnade burkar och byttor av olika slag. tacosås, crème fraiche, Philadephia-ost. Tillsammans med strimlad kycklingfilé, champinjoner och paprika blev det en väldigt god pastarätt
För er del blir det en krämig kycklingsås till torsdags/fredagspastan, en sås som fått en fin sälta av bacon och lite tuggmotstånd med hjälp av paprika
Hej alla läsare. Idag är det unnardag. Har ätit kolhydrater och det var gott och behövligt. ). En kycklingfilé hackad, en bit hackad vitkål, en bit hackad purjolök, en dl grädde, 4% och en dl lättmjölk, en tsk fiberhusk och två dl haricoverts och kryddor såsom salt, svartpeppar, vitlökspulver och dill
Över till dagens recept som idag blir en kycklingsås som serveras med pasta och en fetaostsallad. Kycklingsås med vitlök och spenat (4 port)Ingredienser4 port pasta600-800 g kycklingfilé3 dl grädde2 dl créme fraiche1 msk soya1 kycklingbuljongtärning2-3 vitlöksklyftor1 msk balsamvinäger1 påse babyspenat0,5 chiliSaft från 0,5 citronGör såhärKoka pastan enligt anvisningarna
När vi gick i affären kom vi fram till Färsk fylld pasta med någon kycklingsås. Färsk pasta med krämig kycklingsås 3-4 portioner. Sofie Färsk pasta med krämig kycklingsås 3-4 portioner 1 pkt färsk fylld pasta (tex med ost)
När vi gick i affären kom vi fram till Färsk fylld pasta med någon kycklingsås. Färsk pasta med krämig kycklingsås 3-4 portioner. Sofie Färsk pasta med krämig kycklingsås 3-4 portioner 1 pkt färsk fylld pasta (tex med ost)
Kycklingsås. Koka pastan enligt anvisningarna på förpackningen och låt den rinna av i ett durkslag. Koka upp crème fraiche, redning och mjölk under omrörning
Koka pastan 7-8 min i rikligt med vatten. Skär kycklingfiléerna i strimlor och bryn i smör. Tillsätt den hackade vitlöken, löken och äpplet och låt fräsa med en stund
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.