Ja, det kan man inte tro när man ser den usla bilden men det handlar faktiskt om kycklingsoppa. Receptet är inspirerat av Arla medmed en egen touch på det hela
Ha i risonin, koka tills den är klar. Recept. hermana. fre, 2013-08-02 09. 45. 60min. (1). Stek kycklingen och löken i kryddorna så kycklingen får färg runt om
Ingredienser Portioner. 4 1 tärnad morot 2 tsk curry 1 msk olja ca 7 dl vatten 1 kycklingbuljongtärning 200 g tärnad tillagad kyckling 250 g mjukost (gärna mild) svartpeppar ca 100 g sockerärtor ev färsk koriander (till garnering) Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddpåsar 10 % rabatt Santa Maria 0,5-130 g Mer info Ladda kupong
Finns så mycket man kan göra med kyckling. Tillsätt svamp, paprika, risoni (risoni är en slags pasta som ser ut som ris och passar otroligt bra till denna grytan) och kryddor
Även gott medrisoni i soppan. Koka kycklingen med lök, morot, lagerblad, pepparkorn, buljongtärningarna och vitlöksklyftorna i ca 45-50 minuter eller tills kycklingen börjar falla isär. Rensa av köttet och skär i mindre bitar och tillsätt i soppan, låt småputtra i ca 30 minuter och smaka av så du blir nöjd med kryddningen/syran från citronen
Toppa soppan med vårlök, sockerärtor och chili. Stek kycklingen gyllene tillsammans med curry i Milda Culinesse ca 5 minuter. Koka upp vatten med buljongtärningar, Milda Mini Mat 7%, ingefära och citrongräs
Högrevsgryta och potatismos med brynt smör och majs. Öppen lasagne med köttfärssås och ostsås. Vitlöksspäckad lammstek med dragonsås och potatisgratäng
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.