Sätt ugnen på 125°. Putsa kycklinglår och lever noga. Blanda med salt och svartpeppar och lägg ut hälften av låren i en plastklädd långsmal limpform ca 30 x 10 cm, ca 2 liter
Nästa rätt och öl var cajunkryddad kycklingterrin med rostad paprikacréme och bleksellerisallad, till det en fruktig lager, med inspiration från grönt the
Det lilla förtugget var kycklingterrin med mangocreme, friterade risottobollar och kycklinglevermousse med färska fikon och förstås drack vi lite bubbel till det hela, en Billecart Salmon Brut Reserve
Kycklingterrin med citrontapiokapärlor, surdegssmulor och blomkålscréme + 10 port. Den här rätten serverade jag mina vänner Anette och Fredrik på en gemensam middag hos mig
Kycklingterrine. Putsa kycklinglår och lever ordentligt. Blanda med salt och svartpeppar. Lägg ut hälften av låren i en plastklädd oval limpform (30 x 10 centimeter, cirka 2 liter)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.