Servera vingarna direkt med såsen att dippa i. Låt gärna alla få varsin liten dippskål med sås. Koka alla ingredienser till dippsåsen i cirka 10 minuter. 16 st Kycklingvingar
Gör du en lite större sats senap och dubblar receptet, kan du dessutom dela upp den och smaksätta på olika sätt, med vitlök, timjan, honung, saffran eller något annat
Detta är perfekt som plockmat, heta grillade kycklingvingarmed smak av lime, ingefära och chili. Nu tar du ut kycklingvingarna och lägger på ett fint fat och sedan häller du lagen över de hotta vingarna och sedan är det bara att börja mumsa
Servera vingarna direkt med såsen att dippa i. Låt gärna alla få varsin liten dippskål med sås. Koka alla ingredienser till dippsåsen i cirka 10 minuter. Spara recept Kommentera Skriv ut Dela E-post Pinna 5 16 kycklingvingar. 2 hackade röda chili med kärnor
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.