Självklart fixade jag det. De ville ha kycklingwok med mycket grönsaker. Fast jag hade nog kunnat ha ännu mer grönsaker - om jag hade orkat hacka, skära, strimla och steka/woka allt
När jag var i Branäs svängde jag förbi Jennys stuga och sa hej. Den såg spännande ut tyckte jag så jag gjorde den hemma här idag och gav den namnet Jennys kanelkaka
En stir-fry är nog den vanligaste vardagsmåltiden britterna lagar. I alla fall om man får tro grönsaksdisken där man kan plocka upp ett paket med färdigskurna wokgrönsaker komplett med sås eller färdigkokta nudlar
Koka nudlar. Servera med nudlar. Till servering - Nudlar. 1. Skär kycklingfiléerna i strimlor. 2. Hetta upp oljan och bryn kycklingköttet hastigt under omrörning
Blanda ihop samtliga ingredienser i en skål. Bakelserna ska få lite fin färg, då är de klara. 1 äggula. 12 små potatisar, grovrivna 1 gul lök, grovriven 1 vitlöksklyfta, grovriven 1 äggula 100 g riven Västerbottensost 2 ½ dl vispgrädde Salt Peppar
Pressa sedan i vitlöksklyftorna och blanda i jordnötterna och stek tills kycklingen är färdig. Blanda vatten, soja, sambal oelek, vinäger och majsstärkelsen och rör om till en jämn sås
Oftast blir det ju dock inte alls lika när man wokar hemma som om man köper wok, men idag blev det i alla fall jättegott även hemma =) Dessutom gör cashewnötterna att maträtten lyfter till en helt annan nivå
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.