Peel and top & tail the carrot, then slice very thinly. Blitz the rest of the ingredients together for 30 seconds or so, until you have a thick marinade. Place the carrot and marinade into a dish, mix together so that all of the carrot slices are coated, and set to one side for 30 minutes. Heat your oven to 200°C/400°F. Place the carrot strips side-by-side on cookie sheet (line it with parchment or a silicone mat if it’s not non-stick), spread the rest of the marinade evenly over the strips, and then bake for 15-25 minutes, depending on how crispy you want your ‘bacon’ to be
Combine all ingredients together in a saucepan and heat over low heat until simmering. You can also throw everything in the crockpot and set it on low or high with the top off
Blanda till en slät smet. Ta ut degklumpen ut kylen och kavla till en deg. Receptet är ur Två systrars söta av Lisa & Monica Eisenman, 2005Pajdeg6 dl vetemjöl6 msk socker300 gram smör/margarin - laktosfritt alternativ finns2 nypor salt3-4 msk iskallt vattenKör alla ingredienser tillsammanstills det är en fin deg
) Dessutom har jag kokat ihop en tokläcker fransk köttgryta på högrev, svamp, apelsin och annat smaskelimumsigt, men den får ni vänta på till nästa inlägg
Jag har gjort om ett recept från arla lite till mitt eget. Koka upp vatten i en stor kastrull. Eller ja, jag har bytt ut lite av mjöl mängden till grahams mjöl och istället för sirap haft honung för att få det lite mindre onyttigt
Vispa äggen, tillsätt smöret och dadelsåsen. Jag ville prova att göra en kladdkaka med proteinpulver i, så jag googlade och hittade ett recept på Bodystore som jag utgick ifrån och modifierade efter min smak
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.