Ingredienser. Ingredienser1 paket skinka. (Vi hade bara kokt, men det blir godare med rökt)100g bredbar leverpastej2 msk bostongurka5 ägg3 msk majonnäs1 burk mimosasallad1 paket rostbiffNågra salladsbladNågra gurkskivorOst (Vi hade bara präst, men blir klart finare att rulla om man har t. Gouda)En tub mjukost2 dl creme fraiche8 skivor kantfria rostbrödSmör. (Vi hade bara kokt, men det blir godare med rökt)100g bredbar leverpastej2 msk bostongurka5 ägg3 msk majonnäs1 burk mimosasallad1 paket rostbiffNågra salladsbladNågra gurkskivorOst (Vi hade bara präst, men blir klart finare att rulla om man har t. Gouda)En tub mjukost2 dl creme fraiche8 skivor kantfria rostbrödSmör
Idag bjuds det på pytt, en vegetarisk sådan. Pyttipanna är en tacksam rätt den blir liksom alltid god och så länge man har lite rotfrukter i kylskåpet så har man i princip allt
Lägg grönsaker och fetaost ovanpå potatis- och köttröran. Blanda alla ingredienserna till marinaden i en bunke eller dubbla plastpåsar ( mest praktiskt tycker jag)
Oliv- och tomatpaj. Det finns bara en sak jag inte klarar av med bufféer och det är när det gäller dem på restauranger när det slängs en massa mat för att folk tar till sig mer än de orkar äta upp
· Vänd ner mjöl- och kakaoblandningen. Enenda smet, ändå blir resultatet en kaka med två lager. Ett undre krämigt skikt med ett stycke fluffig sockerkaka på toppen – sådant kan väl inte kallas annat än magi
E-post (måste anges) (Adressen lämnas aldrig ut). com-konto. Dock hade vi en Elsa som skulle cykla på sin trehjuling mest hela tiden, så vi fick äta i omgångar
Egentligen kunde denna gryta tjäna som ett exempel i enSås-skola. Och - vet ni. Så ser verkligheten ut. Ibland, när jag lagar vissa rätter, funderar jag på om de verkligen är värda ett blogginlägg
Pyttipanna tycker jag är ganska gott, men när jag pluggade i Lund föråt jag mig lite på fryst Krögarpytt som vi alltid hade hemma som backup, så det är inte ofta jag äter någon form av pyttipanna numera
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.