(citrongrädden gör jag med vispad grädde och rivet citronskal). smält smöret, och låt svalna. farinsocker, vaniljsocker, sirap och salt, och vispa till sist ner smöret
Senaste året har läsarantalet växt och samarbeten och roligheter runt omkring bloggen har ökat. Det känns roligt att bloggen är uppskattad och det är väldigt roligt att flera hundra personer tittar in här varje dag
men på fredag tror jag bestämt att vi går till Mumma och firar lite och på lördag blir det kalas. Gällande gårdagens varmrätt så gjorde vi det ganska lätt för oss, ibland kan det ju vara så himla gott med bara en god köttbit och ett glas vin
Bakade pastelliga Maränger, Brysselkex och Morotsrulltårta. Morotsrulltårtan är det enda som var "nytt" för mig, och den blev jättegod så här kommer receptet, som jag hittade hos Tidningen Hembakat
Den här marängtårtan är min svågers specialitet, och så himla god. Den allra bästa fyllningen och toppingen är i min smak massor av färska skivade jordgubbar ihop med grädden
Vi är ju inga godisråttor i den här familjen, kakmonster ja, men godis, nope, det kan ligga här hur länge som helst och till slut får jag oftast slänga det
Hetta upp en stekpanna med smör och bryn hastigt kycklingfiléerna och lägg dem i en ugnsfast form. Bryn sedan lök och vitlök i samma fett som kycklingen bryntes i
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.