taleggio, chaumes och en färskost smaksatt med körsbärsvin. Igår hade jag en så skön dag. Barnen följde med farmor till Nybro simhall, så jag var alldeles ensam från elva till Berra kom hem vid fem
Avnjutes med fördel till en kopp kaffe och ett glas Solbacka körsbärsvin. Dottern tycker det är kul att använda spritsen, så vad passar väl bättre då än att göra mandel-biskvier, som små goda munsbitar
Just nu intas lite småplock och ett glas körsbärsvin. Och till detta ett glas körsbärsvin. Ja, alla är väl trötta på att höra vilken lugn och mysig helg jag har
Vi satte också ett par flaskor körsbärsvin men recept på detta kommer senare i höst. Tänk att det redan är första augusti och om tjugotvå dagar börjar jag mitt nya arbete
Vänd savoiardikexen i körsbärsvin. Vid servering, garnera med färska körsbär, mandelspån samt hackad choklad och servera gärna ett litet glas körsbärsvin till
Rör till sist ner körsbären och om så önskas körsbärsvinet. 3 msk körsbärsvin. Till den hårda chokladbottnen blandas mjöl, kakao, bakpulver, socker, vaniljsocker, salt och smör med elvisp eller i matberedare
2 1/2 dl Solbacka körsbärsvin. Skär de urkärnade körsbären i halvor eller kvartar om de är stora. Blanda dem i en kastrull med vin, socker, citronskal och kanel
Sikta över florsockret och häll på körsbärsvinet. 4 msk körsbärsvin (eller koncentrerad körsbärssaft). Halvera ananasen på längden och gröp ur halvorna med en sked eller en kniv
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.