Här hemma är det ingen som är speciellt förtjust i just de små fiskarna, men i smaken dock. Jag tycker den ska vara riktigt krämig och absolut inte flottig och smörig, stavarna ska vara handskurna och ansovisfiléerna får gärna ligga för sig själv i ett hörn
Det var då jag förförsta gången blev intresserad av mat och matlagning. Jag lärde mig att göra den här fiffiga lösningen som jag alltid har tyckt väldigt mycket om
Dulce de leche-fondant eller kolafondant somden blivit döpt till här hemma. Ibland har inte dygnet tillräckligt många timmar och man hinner inte allt man önskat, men jag valde att prioritera kvällens dessert just av den anledningen
Visserligen försöker jag att hålla igen med sånt men nu när jag har en dotter i huset över sommaren vill jag ju gärna fjäska lite och samtidigt visa henne att det finns alternativa godsaker
rulla ut degen på mjölat bakbord (gör verkligen detför utan mjölet är detalldelesför kladdigt). de låter inte så märkvärdiga men somdet sägs om dessa goda kakor
Används som pålägg på förslagsvis mörkt bröd, med inlagd gurka och bladpersilja till. En traditionell judisk maträtt, smakar som en finare sorts leverpastej och fanns på matbordet vid högtidliga tillfällen i mitt barndomshem
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.