Lätt fransysk fisksoppa
Ica kuriren
Ica kuriren
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 pkt (400 g) djupfryst eller färsk torskfilé
  • 200-250 g oskalade räkor
  • 1 burk, ca 200 g musslor i vatten
  • hackad persilja
  • 1 dl crème fraîche
  • 2 krm mald svartpeppar
  • 1-2 tsk salt
  • 1 kuvert (0,5 g) saffran
  • 2 fiskbuljongtärningar eller ca 3 msk fiskfond (från flaska)
  • 4 dl vatten
  • 1-2 burkar/paket krossade tomater
  • 1 litet stånd färsk fänkål
  • 1 msk (oliv)olja
  • 2-3 pressade vitlöksklyftor
  • 2 hackade gula lökar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.