är öppna och inte sluter sig vid lätt knackning på skalet (färska). Förra helgen var jag på en mysig tjejfest och blev jag bjuden på en sådan goood fisksoppa så när jag kom hem senare på kvällen sa jag till Magnus att nästa helg då ska jag bjuda dig på denna supergoda soppa
Helstekt fransyska. Lägg fransyskan med nätet kvar i en ugnsfast stekgryta. 1 kg nätad fransyska. vid 70 grader är köttet lätt rosa, vid 75 grader är köttet välstekt. 1 kg nätad fransyska
1,5 kg fransyska eller rostbiff1/2 flaska rödvinnågra lagerblad4 krossade vitlöksklyftornågra kvistar rosmarinsalt pepparPutsa köttet fri från hinnor och lägg ner det i påsen med marinaden. 1,5 kg fransyska eller rostbiff
Bouillabaisse är en supegod fisksoppa med saffran i och skaldjur. Vet inte om detta är en tvättäkta bouillabaisse men denna blev i alla fall riktigt god och jätteenkel att göra, så den rekommenderas varmt
Inte alltid som allt detta infrias men för att man ska kunna lägga tid på det man tycker är viktigt kan man förbereda maten och göra maträtter som ser proffsiga ut men är lätta
Krossa enbären lätt. Tag upp fransyskan rullade in den i smörpapper/bakplåtspapper och därefter i aluminium folié och den fick ligga och vila innan jag skär upp den
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.