Vilken dag, ögonen har gått i kors och jag somnadeen stund i vilrummet på jobbet under lunchen, godissuget hos de flesta på kontoret har varit skyhögt och vädret äckligt värre
Idag har jag lagat en omelett. En perfekt frukost, mellanmål eller middags rätt. Själv tycker jag att det är lite svårt att laga den så att det varken bränner fast eller blir för smetig
Andra variationer jag brukar köra är att slänga i * Spenat* Tomatpuré* Mozarella* Pesto* Röd lök* Ostskivor* Morötter* Soltorkade tomaterLättsomen omelett
Släng ihop allt i en snabblagad, supergod ugnsomelett. Ugnsomelett med paprika, kalamata & potatis. Lite potatis, två halvanvända paprikor och ett gäng oliver över från gårdagens middag
Känslan av”förr i tiden” infann sig så starkt, att plättar vad det som poppade upp i mitt huvud. Värm enplättlagg eller stekpanna och smält smör tills det blir gyllenbrunt
Kul att starta med frukost och jag loss på mina uppskattade bananplättar. Denna gång blev det Urtekrams blåbärssirap som tillbehör då jag glömde ta fram lite bär att tina
Dessa plättar äter vi ofta och ni förstår säkert att det är en favorit här hemma. ) Frågade dottern vad hon ville ha till frukost och svaret blev bananplättar så det fixade jag till såklart
) Lättsom tusan och festligare får man ju som sagt leta efter. Jag har länge varit nyfiken på att göra Glace au four, som är franska och betyder just, glass i ugn
Stek plättar i en stekpanna. Nu var det ett tag sedan det blev plättar till frukost. Idag är det en solig och härlig söndag, känns somen perfekt dag att vara ute och greja i trädgården så det är nog vad jag kommer pyssla med idag
Mennackdelen med vinägretterna du hittar i butikerna är att många av dem har en hög andel konserveringsmedel som känns onödig att både äta och betala för när det är så lätt att göra en nyttigare variant själv
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.