Vilken dag, ögonen har gått i kors och jag somnadeen stund i vilrummet på jobbet under lunchen, godissuget hos de flesta på kontoret har varit skyhögt och vädret äckligt värre
Vispa ihop mjölblandning, ägg-och-smörblandningenoch tillsätt hälften av mjölken. Värm enplättlagg eller stekpanna och smält smör tills det blir gyllenbrunt
Kul att starta med frukost och jag loss på mina uppskattade bananplättar. Idag var tjejernas lediga dag ochen gammal kollega från min pendlartid till Norge kom till frukost med sin lilla söta dotter
Dessa plättar äter vi ofta och ni förstår säkert att det är en favorit här hemma. ) Frågade dottern vad hon ville ha till frukost och svaret blev bananplättar så det fixade jag till såklart
Idag blev det enenkeloch snabblagad gluten- och äggfri variant med banan och kikärtsmjöl. Till plättarna serverades agavesirap, tinad ananas, kiwi och kokos
Först firade vi hemma hos Carina och Affe med Ankis familj, inte någon större skara är vi - varken där eller hemma hos Håkans familj - men i år utökades skaran av en strandsatt kompis till Freddy, ett mycket trevlig inslag
Låt osten stå i kylen ett par tre-fyra dagar innan du hugger i. Det handlar om marinerad ost, perfekt att göra om ni har någon bit över i kylenoch det funkar i princip med vilken sorts som helst
Något som är gott, proteinrikt, perfekt som middag eller som ett rejält mellanmål, går snabbt att göra ochsom det, fram till igår, var alldeles för länge sedan jag lagade är omelett
Visst kräver denen ynka gnutta mer arbetsinsats än förra gången, men det handlar egentligen bara om att du ska hacka och linda - varken hjärnkirurgi eller raketforskning
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.