Nyårsafton närmar sig och förväntningarna är som alltid höga, godaste maten ska serveras i vackraste klänningen, finaste champagnen ska drickas med de bästa vännerna och man ska vara på sitt allra soligaste humör
Hacka löken fint. Fräs i smör och curry utan att bryna löken. Låt svalna. Blanda ner i crème fraichen ooch blanda i honung (eller ljus sirap), salt och svartpeppar
Tillsätt smöret och rör allt slätt. Tropisk mousse. Alla komponenter kan göras dagen innan för att sedan samma dag det skall ätas montera ihop alla tillredda komponenter på en tallrik och dekorera med färsk frukt
Det är viktigt att curryn får fräsa med i margarinet, då kommer nämligen currysmaken bättre fram. Runda av såsen med Milda Mat och smaka av den med salt och peppar
12 dl Arla Köket® lätt crème fraiche. 1Receptet gäller för 10 port 1¼ kg benfri högrev 2 gula lökar 1 liter vatten 2 tärningar köttbuljong ½ tsk svartpeppar 4 msk tomatpuré 2 msk soja 2 msk vetemjöl 2 dl Arla Köket® lätt crème fraicheGör så här Skär köttet i bitar
Tänkte att jag skulle föröka med ett inlägg varje dag för varje måltid men vi får väl se. Fördela även salamin och spenaten över alla bröd och krydda eventuellt med vitlökspeppar eller pizzakrydda för mer smak
Blanda samman mjöl med kokos, bakpulver och vaniljsocker. Smörj en långpanna, 30 x 40 cm, och beströ den med kokos. 2 dl tropisk fruktjuice. 3-4 msk tropisk fruktjuice
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.