Servera med en kallsås (turkisk yoghurt, honung, salt och citron) som förbereds när maten gräddas. Rör ihop två äggvitor och en äggvita med en skvätt mjölk och salt och peppar
Eventuellt kan ni behöva mer salt & peppar. Sitter och planerar kommande veckors matschema, dags att bli mer strikt med LCHF-kosten än vad jag är i dag
Fredagens lunch intogs på m/s Alfågeln med sushibutikens blandbox. Till middag blev det helstekt kyckling med rotsaker (potatis, morot, sötpotatis, lök och paprika kryddat med salt, peppar, timjan, vatten och fond, och köpt marinerad hel kyckling), jag tog bara en före-ugnen-bild
Flundra med äpple & pepparrot. salt & peppar. Gårdagens MIDDAG är lika med dagen LUNCH. ) Nu kommer vi ju i och för sig inte ha så mycket till val när vi är igång med arbetslivet som vanligt igen
Servera soppan med bröd. 1philadelphiaost, med örter och vitlök. 14 port Ingredienser 0,5 l morötter, rivna (ca 4 st) 1 purjolök, fint strimlad 1 l vatten 2 hönsbuljongtärningar 200 g philadelphiaost, med örter och vitlök 1 krm svartpeppar, nymalenMorotssoppa – gör så här
Bara skär ner lite frukt eller bär och blanda med några matskedar keso naturell. Jag äter alltid ett litet mellanmål innan lunch, och istället för att bara ta en frukt, kan jag göra en mini-fruktsallad
e efter en lättare soppmiddag). Tänkte dela med oss av hur vi har tänkt kring julmaten detta år. På annandagen är det sedan middag med bara oss tre samt Adrians föräldrar
Inte för att skollunchen är äcklig eller oätbar på något sätt, men jag som gillar att laga mat tycker naturligtvis att det är roligare och godare med hemlagat
Den här lilla rätten passar perfekt som förrätt - eller en lättare lunch. Men nu har jag i alla fall fräst på räkor till en jättefräsch avokadosallad som marineras med bland annat chili och lime
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.