Här kommer tips på lite tilltugg som ni kan bjuda era vänner på till mellon ikväll. Förra lördagen hade vi gäster hemma och till välkomstdrinken bjöd jag på lite goda tillbehör som är superenkelt att göra
Slå upp på ett fat och ställ åt sidan. Lägg på ett lock och håll varmt. Vi åt upp allt på 2 personer för det är så vansinnigt gott. Koka nudlarna enl anv på förpackningen samtidigt som du steker morot och zucchini ca 3 min
Själva åt vi kokt potatis, sallad, en röra på turkisk yoghurt och fårost, och till det klyftor av mogen, saftig persimon, som smakar helt fantastisk till fårost
Servera blodapelsinsorbeten på citrussalladen och slå över apelsinsoppan. Mixa kex och smör, tryck ut i en form och baka på 200° i 5 minuter. Häll fyllningen på kakbottnen och baka av i ugn på 200° tills kakan sätter sig, cirka 10 minuter
Jag har i några bakomgångar nu hållit mig till det stenåldersinspirerade nötbrödet, men i förra veckan när det började se tomt ut i brödpåsen fick jag lust att göra ett bröd enligt mina gamla vanliga rutiner
I tonåren kommer jag ihåg att vi fiskade lake på vintern i Västergötland. Vi borrade hål i isen på Lidan, som rinner ut i Vänern i Lidköping, och fiskade efter Lake som gick upp i ån för att leka
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.