Den här lättgjorda efterrättspajen med smak av lime och citron såg dagens ljus förra veckan, när varken ork eller ingredienser var på plats, och jag "måste" få till något efterrättsaktigt till födelsedagskalas
1. Värm upp en panna och lägg i kokosolja för stekning (utan smak). 2. Lägg i den hackade löken och stek tillsammans med den röda curryn på låg värme tills löken är mjuk
Skär av det yttersta skalet på limen, undvik att få med det vita. Strimla skalet. Banka på citrongräset så att det spricker och skär det i mindre bitar
För mig är soppa riktig höst och vintermat, på sommaren smakar det inte lika gott. Men vad passar bättre än en kopp värmande soppa när höstrusket viner utanför dörren
När vi hade goda vänner på middagsbesök häromdagen bjöd jag på denna smarrig vegetarisk thaisoppa. Soppan, som är en av våra favoritsoppor, innehåller bland annat röda linser, morötter, kokosmjölk och grön currypasta
Värm upp en panna och lägg i kokosolja för stekning (utan smak). Lägg i den hackade löken och stek tillsammans med den röda curryn på låg värme tills löken är mjuk
Strimla kycklingen och fräs den i stekpanna tills den är genom stekt, krydda med salt och peppar. Precis innan du är färdig ska du hälla i den hackade löken och den hackade paprikan och fräsa med tills den börjar svettas
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.