Blanda socker, salt ochrosépeppar, gnid in fisken med blandningen. Servera en rejäl skiva röding på grovt bröd tillsammans med senapsås och en lagrad ost
bort eventuella tandpetare och servera med grönkålssalladen. festligare ut med tournedoser. fraiche, strö över rivet clementinskal, rosépeppar, salt och peppar
Krydda rödingfiléernamed citronpeppar och stek dem på båda sidorna på medelhög värme. rödingfiléer. Skölj, skala och dela rot- och grönsakerna, tillaga dem i ugnen med lite rapsolja, salt och peppar
och peppar. bitar rödingfilé (eller lax. vin, fond och grädde. bitar rödingfilé (eller lax. 4. en klick smör i en panna med hög kant, lägg i strimlad purjolök och fräs 2 min. eller stek, rödingfiléerna till 46 grader innertemperatur. 4. en klick smör i en panna med hög kant, lägg i strimlad purjolök och fräs 2 min
Rödingmed Grönsaksfräs. En kväll blev det röding till middag, fiskat just i fjälltrakterna häruppe. Fisken fick lite andra tillbehör än vad som brukar vara vanligt här i Jämtland, det blev grönsaker och sås medMedelhavssmaker till
Servera den grillade rödingenmed grillade morötter, grillade citroner, lime aioli och dill. Grillad röding är enkelt och tacksamt då det är en fet fisk som tar åt sig av de goda grillsmakerna
Häll av vattnet och mixa slätt med smöret. Jag vet att det finns många som tycker att det är svårt men med lite hjälp av en termometer blir det mycket enklare att tillaga den perfekta fisken
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.