Gott och hyfsat enkelt, särskilt om man har en matberedare till degen Den här pajdegen blir faktiskt krispig och kan så klart fyllas med din favoritfyllning
Strimla kycklingen och stek den i smör, krydda med salt och peppar. Smaka av med salt och peppar. Klipp ner bacon i mindre bitar och stek, låt rinna av på hushållspapper
Tryck ut degen i en pajform, nagga bottnen med en gaffel. Smaksatt med salt och peppar. Blanda ihop romsåsen och servera den till pajen tillsammans med en sallad
Häll över äggstanningen och toppa med lite riven ost. Ett äggEn msk olivoljaEn dl kokosmjöl1 1/2 dl mandelmjöl1 dl solrosfrön1halv msk fiberhuskSaltMixa mjöl, fröer och fiberhusk, blanda ihop med ägg, olja och salt
Mycket grillning blir det nu när våren är här vilket ju är härligt och gott, häromdagen blev det grillning av rostbiff i skivor, mycket gott, till det blev det sötpotatis i ugnen och en mycket lättlagad och god bearnaisesås (eller snarare en dippsås kanske)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.