Långkokt fläskkarré  med italienska smaker
Hemmets Journal
Hemmets Journal
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 5 1 röster

Ingredienser

  • 1 kg benfri fläskkarré
  • 2 msk olivolja
  • 2 st gula lökar
  • 2 st morötter
  • 8 st vitlöksklyftor
  • 1 st tomater
  • 2 dl vin
  • 2 dl vatten
  • 1 st rosmarin
  • 0.25 st citron
  • 2 st lagerblad
  • 2 tsk salt
  • 2 krm svartpeppar
  • 2 msk kapris
  • 1 dl svarta oliver
  • 2 msk hackad persilja
  • 1 dl polenta
  • 4 msk olivolja
  • 4 dl vatten
  • 4 dl mjölk
  • 75 g gorgonzola
  • 75 g mozzarella

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.