En köttgryta med potatismos är hur gott som helst. Grytan är en lite snabbare version av boeuf bourguignon, eller böff som jag för enkelhetens skull brukar kalla det
Köttgryta med turkiska smaker 4 port. Koka köttgrytan i 15 minuter. Läckert och energisnålt långkok. Häromdagen gjorde jag en underbar lammgryta till lunch, långlagad i Wonderbag
Igår stod en köttgryta och puttrade på spisen mest hela dan och vilken köttgryta det blev. Det blev verkligen en mustig köttgryta med god, kraftig smak och väldigt mört kött som nästan kokat sönder
Egentligen borde all köttfärssås vara slökokt/långkokt. När det sen vankas långkokt köttfärssås åker en eller två sånna fram och får ligga i såsen och puttra
När jag såg det här receptet hos Landleyskök så hajade jag till av mixen sambal, senap och lingonsylt och mina smaklökar drog liksom ihop sig en gnutta men håll i er vad gott det blev
Det var en mustig köttgryta som stod på menyn idag. Jag förberedde den redan igår, så den kunde stå och puttra i lugn och ro tills köttet blev riktigt mört
Skär köttet i mindre bitar, bryn i stekpanna och lägg sedan över i en större gryta. Häll på vatten så det knappt täcker köttet, låt koka upp & skumma av noga
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.