Smula ner jästen i en bunke och rör ut med en liten del av mjölken. 1 dl linfrön. Koka gröt på 3 dl mjölk, linfrön och havregryn, låt det svalna. 1 dl linfrön
Tryck/kavla försiktigt ut degen på en långpanna med bakplåtspapper. Pudra över vetemjöl med en sil. Täck löst över degen med plastfilm och förvara kallt över natten, ex-vis i ett kylskåp
Glutenfritt långpannebrödmed oilvolja, timjan och flingsalt. Idag ska jag dela med mig av ett recept på ett gott, lättbakat och användbart och glutenfritt bröd som jag bakade i en mindre långpanna/ugnsform i helgen
Tillsätt salt, mjölk, morötter, linfrön Keso och honung, alternativt sirap. Från början var det här mitt egenkomponerade recept på underbara frallor, och nu har jag helt enkelt transformerat det till ett underbart långpannebröd
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.