Mörk chokladbottenmedvitchoklad, lime och mascarponekräm toppad med tryfflar ochhallon. Jag valde att gör en choklad-Pajbottenmed lite mörkar mustigare smak som jag sedan fyllde med en vitchokladkräm som jag smaksatte med lime och mascarpone för en lite lättare och fräschare sötma
Strö chokladochhallon ovanpå smeten. Tillsätt äggen ett i taget och rör lite till. 1200 g vitchoklad. 1250 g färska eller frysta hallonRör margarin eller smör och socker mjukt i en bunke. 1Blanda vetemjöl, bakpulver och vaniljsocker och tillsätt det till det andra. 1Hacka chokladen grovt. 1Låt kakan svalna och skär den i rutor
Det blev tårtbottnar med smak av citron och sen en massa hallonochvitchoklad. Börja med att förbereda chokladskärvorna genom att smälta den vitachokladen över vattenbad eller försiktigt i micron (försiktigt
Häll hallonpureén (med en sked) i långa ränder över brownie smeten, både på bredden och längden (så det blir som galler) och rör runt med en tandpetare så bildas häftiga ränder
Häll hallonpureén (med en sked) i långa ränder över brownie smeten, både på bredden och längden (så det blir som galler) och rör runt med en tandpetare så bildas häftiga ränder
Vispa äggvitornamed sockret och ättikan till ett hårt skum. Lägg på hallonenoch den rivna chokladen. Jag bakade en dubbel sats av denna rise krispies tårta när vi hade vänner på besök och då blir det en hel plåt
Här kommer ett enkelt recept på kladdmuffins av vitchokladmedhallontopping. Vispa samman hallonpuré, färskost och florsocker i en bunke, gärna med elvisp
Det här är en lite friskare biskvi med smak av citron ochvitchoklad, i miniformat. Ta ut biskvierna när de är helt frysta och doppa sidan med smörkräm i den smälta chokladen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.