Långpannepaj med rödbetor, potatis och getost
Tasteline
Tasteline
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 210 gram kesella kvarg
  • 1.5 tsk salt
  • 1.5 msk kallt vatten
  • 210 gram smör , kylskåpskallt
  • 6 dl vetemjöl
  • 3 dl grahamsmjöl
  • 9 st ägg
  • 600 gram chèvreost
  • 2 kvist(ar) rosmarin
  • 200 gram riven cheddar
  • 4 dl grädde
  • 4 dl mjölk , 3%
  • 2 st röd lök(ar) , stora
  • 900 gram potatis (ar)
  • 900 gram rödbetor
  • 4 dl kapris
  • 1 tsk svartpeppar
  • 1 msk salt

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.