Lägg på oliverochansjovisfiléer. Vispa ihop ägg, grädde, riven ost salt och peppar. Kalamataoliver. Klä en pajform med pajdegen och förgrädda i ugn, 225 grader ca 10 minuter. 1 liten ask ansjovisfiléer
) Jamie Olivers delikatesspotatis med vitlök och rosmarin. Tack och lov för det - för då kunde jag se om just det här avsnittet några gånger och försöka skriva ner vad han egentligen gjorde med de där potatisarna
Blanda spaghettin med såsen och tillsätt citronsaften och hälften av rucolan. När vitlöken börjar få färg tillsätts räkorna, som får fräsa med någon minut
En av årets nyheter var en riktigt god lökpaj, som jag givetvis knyckte med mig receptet på. Dagens inlägg bjuder på blandade foton från påskmiddagen samt receptet på lökpajen
Häromkvällen åt vi Jamie Olivers oxfilé med bearnaise och grillade grönsaker. Ta ut köttet ur påsen, klappa det med hushållspapper och rulla det i olivolja
Friterad ansjovis – ett eftermiddagssnack med rejäl sälta. Sardeller, urtagna och utan huvud skiktas i lager i trätunnor som sedan fylls på med saltlake
Ansa och finhacka vårlöken och blanda ner tillsammans medoliverna. Ställ tillbaka den tomma stekpannan på plattan och lägg ner hälften av spenaten tillsammans med en skvätt olivolja
Glutenfritt olivbröd med timjan, rosmarin ocholiver. Mina bästisar från barn- och ungdomsåren fyller jämnt och jag ser fram emot att få vara medoch fira
Pizzadeg1 kg vetemjöl special (eller Tipo ‘00’ eller 800 g vetemjöl och 200 g finmalen semolina) 1 msk havssalt 14 g torrjäst 1 msk strösocker 4 msk extra virgin olivolja 650 ml vatten, fingervarmt. Tomatsås olivolja 4 klyfta vitlök en liten kruka färsk basilika, plockade och rivna blad 3 förp hela plommontomater på burk (à 400 g) havssalt svartpeppar, nymalen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.