Köttfärsbiffar smaksatta med bl. a vitlöksalt och pizzakrydda (kryddblandning med oregano, mejram och basilika) serverat med råstekt vitlökspotatis och en kall créme fraicheröra med tomat och basilika (använder Crème Bonjours färdiga)
Meat-free Monday är tillbaks med dessa otroligt goda kikärtsbullar. Massor med smak och barnen mumsade i sig dessa precis som om dom vore vanliga köttbullar
Röd lök, gul lök och purjolök i kombination med ädelosten är en fin kombination. Den här pajen tycker jag ni ska prova, den är sagolik som namnet säger
Blanda ströbröd med kryddor och sedan vatten, låt svälla ett par minuter. Rör sist ner köttfärsen och blanda smeten noga, antingen med slev eller för hand
Forma lite större köttbullar med hjälp av lite vatten i handflatorna, då klibbar det mindre. Servera dessa underbara italienska köttbullar till spaghetti, massa riven parmesan samt lite färsk basilika
några drag med svartpepparkvarnen. Blanda samman ricottaosten med parmesanosten, salta och peppra. Täck botten av en burk (med lock), eller en lite djupare form, med mjölet
Gör goda köttbullar och lägg i såsen och servera med pasta. De italienska köttbullarna. Hacka 1 gullök och 2 vitlöksklyftor , fräs detta med 2 msk smör eller olja ,, fräs med 2 tsk vardera av de torkade kryddorna timjan , oregano o basilika. 2 vitlöksklyftor , fräs detta med. 2 msk smör eller olja ,, fräs med
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.