Så kom då sommaren till oss, äntligen kan man lägga bort vinterjackan som hittills åkt på under de kalla kvällspromenaderna, nu är solstolarna framtagna och avdammade, benen är rakade och bikinin är provad för första gången i år
Smaka av med salt & peppar. salt & peppar. När potatisen är klar, stompa den och blanda med smör. Hacka svampen och löken och låt det fräsa med en stund
Koka potatisen, gärna med skal om det är tunt. Dela torsken i fyra portionsbitar och stek dem hastigt på köttsidan i en rejäl klick smör på medelvärme så att den får en fin yta, Lägg över på ugnsfat och häll över smöret
Smaka av med salt & peppar. salt & peppar. När potatisen är klar, stompa den och blanda med smör. Hacka svampen och löken och låt det fräsa med en stund
Stompadpotatismed ost och honungMosa kokt potatis i stora bitar i fyra smorda ugnsfasta formar. Souvlaki gör mig knäsvag älskar kombinationen med underbart marinerat kött, potatis och denna underbar yougurtsås som är så syrlig och god med en liten tach av vitlök
Salt & svartpeppar. Åh, så god kvällmat vi åt idag, bakad potatismed kräftröra. Till dem som tror att viktväktarmat är trist, kan jag bara kort meddela att ni har fel
Pensla potatisenmed oljan från plåten och salta lätt. Jag har provat med andra kryddor så som rökt paprika pulver, vitlök, chili, allt verkar fungera till detta recept
fetaost, aioli och Sweet Baby Ray’s Hickory & Brown Sugar Barbecue Sauce. Krispigt rostad potatismed massa rosmarin, vitlök, flingsalt och masserad med olivolja
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.