Jag var nygift och väntade mitt första barn. Jag var inget hälsofreak, men var hyfsat medveten om vad jag åt och visste vikten av att röra på mig och motionera
Jag var nygift och väntade mitt första barn. Jag var inget hälsofreak, men var hyfsat medveten om vad jag åt och visste vikten av att röra på mig och motionera
Täck med vatten och koka upp under lock. Häll av och ta upp revbensspjällen. Skär revbensspjällen i bitar eller skivor längs med revbenen och lägg i bunken med marinad
I dag kör vi vidare i vår julbonanza och det har blivit dags för julskinkan att ta plats på bordet. Vi tänker faktiskt vara så retsamt jobbiga att vi kör på med alla de recept och bilder som vi har från förra årets jul, vi vill ju att dom ska komma till användning istället för att bara ligga kvar i datorn och skräpa
Köttfärslimpa är perfekt att förbereda ochsedan frysa in, och dessutom en ugnsrätt som sköter sig självt i ugnen, vilket betyder att det inte heller vid tillagningen behövs avsättas särskilt mycket tid
Fick finbesök till frukosten och så här såg det ut på bordet då. en varsin shot på äpple & ingefära som väcker upp allt i kroppen, en juice på ananas, björnbär, blåbär och mandelmjölk och såklart lite färsk röd grapefrukt till det
Låt svalna och bre sedan över jordnötssmöret. Julgodis och julgodis, det vet jag ju inte om det är förstås men jag gör den ju nu och det är snart jul så vi kallar det julgodis
Länge sedan jag fick så mycket beröm av tonåringarna, så jag passade på att njuta i fulla drag. Jag förberedde dagens middag genom att ta upp en påse kycklingfilé från frysen igår och förvarade i kylskåp fram till middagsdags i dag
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.