Dag 13 i konsolideringsfasen Lördag betyder firarmåltid, och idag har jag tagit i ordentligt. Firarmåltiden behöver ju inte vara festlig i den bemärkelse, att det är lyxigt
Lördag – dags för smoothies. Smoothies - min frukostfavorit. När jag behöver en god frukost, mellanmål eller något litet gott så gör jag ofta en smoothie
Här är mitt favoritrecept på boeuf, det är hämtat från De hemliga recepten från Frankrikes bästa restauranger av Louisette Bertholle och räcker till 6-8 enligt receptet, 4-6 enligt mig
Januari är hemsk. Jag vet att januari för många är en månad av späkning och att plånboken kan vara tunn efter jul- och nyårshelgerna, men jag kan inte riktigt begripa varför allt skulle bli bättre av att man prioriterar ned maten
Grädda i 225 grader i ca 30 minuter. ca 30 minuter. Sådär ja, nu är det ett nytt år och nya tag. Börjar 2011 med att prova på ett paj recept som jag fått från en underbar familj
Sara har verkligen udda och spännande recept att dela med sig av. Det är sånt som gör att jag tycker att det är så roligt med den här idén om att göra en ny maträtt varje dag - jag får ju testa så mycket som jag förmodligen aldrig skulle ha fått för mig att göra annars
Nu ser jag fram emot en härlig och ledig lördag. Enligt originalreceptet ska den vara inne i ugnen i cirka 30 minuter, men det varierar ju ofta från ugn till ugn och skulle jag ha haft den här kakan inne i 30 minuter så hade den blivit torr som fnöske. Grädda i 175 grader i cirka 21-30 minuter. 30 minuter. 30 minuter s
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.