Verkligen en SUUPERGOD sås som kommer att förgylla många grillmiddagar i sommar. Receptet fick jag av min arbetskamrat Karin när vi satt och åt lunch tillsammans i förra veckan
Idag blir det ett kvickt och enkelt tips, men för den sakens skull absolut inte sämre på något vis. Det är en så himlarns smarrig kall sås som vi serverar er idag, en sås som ni säkert kan ha på många mattallrikar och som inte kräver några konstiga ingredienser
För det första är det gott och för det andra går det väldigt snabbt att slänga ihop en måltid. Ett gäng färgglada grönsaker, typ pasta, Keso, olivolja, en burk tonfisk och gärna ett gott bröd blir en god salladsmåltid som håller mig mätt en hel eftermiddag
Sitter och mumsar på lite svenska jordgubbar med lättvispad grädde. För jag kan gå under dagen och klura på vad vi ska äta på kvällen så slutar det ändå inte som jag tänkt
Båda de här såserna åt vi till mandel- och parmesanpanerad minutkycklingfilé alldeles nyligen. De är super till allt grillat, både kött, fisk och vegetariskt
OK, nu har den påverkan gått över som den hemska episoden om kycklingfarmen beskriven i boken "Två husvagnar" av Marina Lewycka orsakade, och därmed serveras kyckling igen här på bloggen, men absolut mer sparsamt, läs bara detta
God kväll/natt, får jag nästan säga=) Vi har precis varit hemma hos grannarna och grillat lite lax. Det var riktigt gott med lite god ugnsstekt potatis med sesamfrön på och en riktigt god citronsås till
Om du har tänkt att servera en god köttbit till nyårssupén, eller vilken annan dag som helst egentligen, så är Pommes Anna verkligen ett gott tillbehör
Bland annat har jag typ hur många bilder som helst som måste kollas igenom. Helgen har jag tillbringat i Ystad och upplevt en grym matbloggsträff på alla sätt och vis - vilken upplevelse
Salta och peppra. Stek dom i stekpanna tills dom fått lite färg och lägg dom sedan i en ugnsform. Skär en röd paprika i tärningar och skär ett gäng färska champinjoner i bitar
Mmmm, jag älskar lamm och undrar varje gång jag äter det varför jag inte äter det oftare. Såsen gjorde jag på spadet som blev i ugnsformen och jisses vilken sås
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.