-)När jag provsmakade fördes min tankar direkt tillbaka till min barndoms semestrar i Grekland då man efter middagarna fick en efterrätt bestående av en halv kokosnöt fylld med söt, krämig och iskall kokosglass
Men detta kommer ta ett tag att bygga upp så sålänge bloggar jag kvar här, och här kommer ett recept på en Laxtartar smaksatt med Citrus och Stjärnanis, serverad med rostat vitlöksbröd och Grön ärtpure
Innan dess hade jag nästan aldrig varit in på en bloggoch hade minimala datakunskaper. Men vilket otroligt decennium det varit, så glad och tacksam att jag nått ut till så många med mina tankar om hälsosam mat
» Hemsida/Bloggadress. Äntligen lördag, franskbröd och unna-sig - tillvaro. Det har varit lite för mycket den senaste tiden, visserligen av roligt och upplevelserikt görande, men med för lite tid för återhämtning
Senaste året har läsarantalet växt och samarbeten och roligheter runt omkring bloggen har ökat. Ett stort plus är att jag även har utvecklat mina fotokunskaper en hel del och mer ska det bli
Saftigt inkråm och allt. Det verkar också vara ett väldigt viktigt moment i det hela där man viker ihop den mest, inte rund river och bankar och slår som en vanlig deg
Peter Jägerbros blogg. Jag och treåringen har en deal. Jag minns det inlägget. När vi går till biblioteket går det inte att undvika det inbyggda caféet som frestar alldeles vid entrén, och en godsak är snarare regel än undantag
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.