Lägg lagom mycket fetaost i ena kortändan av lövbiffen och rulla ihop. Stek sedan lövbiffsrullarna i vitlöken och smör och tillsätt kryddor och oxfonden
De här lövbiffarnafyllde jag med fräst lök, squash och kastanjechampinjoner. Medlövbiffarna bara enkelt vikta så rymmer fyllningen iväg lite grand i såsen men det gör inget för smaken
Fyll lövbiffarnamed färskosten och vik ihop på mitten. Försegla köttet med grillspett. Servera lövbiffarnamed bakad potatis eller klyftpotatis och en krispig grönsallad
fylld paprika. En gång gjorde jag en variant av det här med linser, grönsaker, lök, fetaost och bulgur, smaksatt med mynta, som mamma och jag delade på
Börja med fyllningen. Servera med kokta fullkornsnudlar, rucolasallat och tomathalvor. Stek lövbiffarna i matfett i en stekpanna på lite mer än medelvärme, ca 1 1/2 minut per sida. 4 st lövbiff
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.