Smaka av ädelostsåsenmed svartpeppar samt ev. Koka upp grädden i en kastrull och smula ner ädelosten. Vispa runt lite så att osten smälter ut i grädden
Mjukstek purjolöken och vitlöken tillsammans med champinjonerna. Hur som helst, det blir mycket smak på lövbiffspannan och matens känns fräsch och det är enormt lättlagat
Blanda samman smulad ädelost med créme fraiche och smaka av med salt & peppar. Hetta upp en stekpanna med smör och stek filéerna ett par minuter på varje sida, salta & peppra en aning
Krydda med salt och peppar om det behövs. Servera med pasta, ris eller potatis och sallad. Strimla lövbiffen, dela löken i mitten och skiva den i smala skivor
Servera med parmesan. Skär sparrisen i ca 2 cm långa bitar. Lägg knopparna åt sidan. Koka sparrisen i lättsaltat vatten tills den är nätt och jämt mjuk, ca 5 min
Låt allt detta puttra ihop och krydda med salt, peppar och paprikapulvet. Serveras helst med färsk pasta och god sallad, men funkar med både ris och potatis
Rulla in en klyfta i varje lövbiff, fäst med tandpetare. Krydda med salt och peppar. Blanda i grädden och koka på medelvärme ca 12 min. Red av såsen med majsstärkelsen utrört i 1 msk kallt vatten
Servera till stekta fläskfilémedaljonger. En sallad på rucola, avocado, fint tärnat äpple, gurka och pumpakärnor med kallpressad olivolja och pressad citron passade fint till den här rätten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.