Lövbiffsrulader med ansjovis
Hemmets Journal
Hemmets Journal
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 500 g lövbiff
  • salt, peppar
  • 2 msk smör eller margarin
  • 4 dl vatten
  • 1 msk kalvfond
  • 1/2 gul lök
  • 1/2 dl hackad persilja
  • 60 g ansjovisfiléer
  • 1 gurka
  • 2 krm salt
  • 2 msk ättikssprit 12%
  • 1 dl vatten
  • 3 msk socker
  • 2 msk hackad persilja
  • 2 dl sky + vatten
  • 2 dl vispgrädde
  • 1-2 msk maizena redning
  • 1 msk lingonsylt
  • salt, peppar
  • kokt potatis
  • kokta morötter

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.