Jag älskar att göra desserter och efter att jag tittat runt på nätet kom jag på den här härligt goda och smakfulla kombinationen som man kan lägga upp i snygga lager ( mina är inte så snygga, men jag lovar att det funkar, hahaha) i en glassburk
Igår hade vi middag hemma hos oss och bjöd på långkok i form av en chili på högrev. Vi dunkade i alla fall på rejält med massa olika chilisar, mörk choklad, mörk lager osv och det hela fick puttra i 7 timmar
Har ni inte provat att koka julskinka på vildsvin så är det hög tid att ni gör det. Idag lagar han julskinka på vildsvin, om du inte har provat innan bör du göra det nu
På helgerna när jag har mer tid över försöker jag ofta lägga ner lite extra kärlek på mina mellanmål, det blir liksom allt bra mycket trevligare att äta då
Sagt och gjort, den första jag valt ut är finalisten Fredrik Lagberg på Görvälns slott. Hans rätter i finalen tyckte jag var otroligt vackra med rödberta, grönkål, långkok och Le Creuset-set (jag smakade inte men smakade rödbetscremen på slottet och den var gudomlig)
Tryck ut den i botten på en springform och ställ in i frysen medan lager två görs. Botten/lager ett. Det här är vad jag åstakommit idag - tre olika smaker på fruktremmar - hallon, äpple och banan & körsbär
Ta upp gelatinbladen och smält dem på svag värme i en liten kastrull. Sätt ugnen på 175°. Spänn fast bakplåtspapper i två runda formar med löstagbar kant, 24 cm i diameter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.