Efter gårdagens galna tempo är jag helt slut och dessutom är det världens häckaväder ute, så jag planerar att ligga på soffan, kika på någon serie varvat med fotokurs och trycka imigdenlillabiten som finns kvar av dengudomligt goda bankakan jag bakade för någon dag sedan
D Och jag fick börja den på bästa sätt, genom att baka tårta tillen av auktionsvinnarnaidensenasteinstagramauktionen där samtligaintäkter oavkortat gicktill ett barnhem iSomalia
När det är någon speciellbegivenhet, ja eller bara min födelsedag (denendadagen jag intevill baka) så brukar vi åka tillChokladfabrikenoch köpa minfavorit tårta, och när vi ändå är där brukar vi köpa med oss litefantastiska chokladtryfflar ochmin favort är chokladdoppad lakritskola med havssalt på
Jag har en stor förkärlek till choklad ochlakrits. Chokladbollar med en touch av lakrits (LCHF). och att kombinera dessa två smaker är enriktigthit för mina smaklökar
Ridångick upp och först ut stegade tre små starters , till varmrätt beträdde envintervårlig rätt scenen med rödingsfilé som huvudrollsinnehavare, avslutningsakten bestod av kaffe ochen kalasgod kaka
(Om man föredrar mousse med enbartvit choklad, hoppa över rålakrits). dessa människorfinns) och valde att äta enkoppen utan smaksättning av rålakritstillskillnad från mig som njöt hejdlöst av både lakritspannacotta (recept isenareinlägg) ochvitchoklad/lakritsmousse
Bland inlakritspulvreti mandelmassan med en gaffel. Tillsättlakritspulvret. Enmiddag behöver intealltid avslutas med en dessert, det kan räcka gott och väl med enliten hemmagjord pralin
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.