För att fullända kakan valde jag att toppa den meditalienskmaräng. Börja på låg växel och vispa snabbare efter någon minut för att sedan och vispa på låg växel igen tills marängen blir kall
Vispa bara upp marängen samna dag den ska serveras och dekorera pajen medmarängen. Det var tyst vid bordet och alla var upptagna med att utforska sina bitar
Citronmuffins medmarängochlemon curd. Små blommor, rosa och gröna tyger, bokrea och lågskor i tyg med fina snören och annat som gjorde mig på så väldigt gott humör
En saftig chokladbotten med jordgubbsmousse, fläderpannacotta ochitalienskmaräng. Vispa sedan på högsta i ett par minuter, dra sen ner till medelhög hastighet och vispa till marängen är i rumstemperatur
Var sugen på en lite syrligare glass så vad passade då inte bättre än citronglass, nu när jag ändå hade både marängerochlemon curd hemma fick det med åka ner i glassen, men det blir lika gott utan de ingredienserna i
Tårtan var en ljuvlig skapelse med jordgubbsmousse ochlemoncurd, toppad meditalienskmaräng. Lägg på mittendelen av tårtbottnen och uppreda proceduren medlemoncurdoch jordgubbsmousse
Alla delar till tårtan kan med fördel förberedas ett par dagar innan man ska göra tårtan, men om man inte ska äta den ganska direkt rekommenderar jag att man stryker marängbottnenmed smält choklad (på bägge sidorna och runtom) så att den inte smälter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.