Lamm i tunna skivor med rostad mandel och jordärtskockssallad
Tasteline
Tasteline
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 300 gram lammytterfilé , gärna svensk
  • 1 smör&rapsolja
  • 1 knippa(en) rosmarin
  • 1 st citron(er) , rivet skal från
  • 500 gram jordärtskocka (or)
  • 2 st vitlöksklyftor , grovkrossade
  • 1 olivolja
  • 10 st oliver
  • 2 msk crème fraiche
  • 1 knippa(en) persilja
  • 1 havssalt
  • 1 salt
  • 1 svartpeppar
  • 1 ask babysallad , eller jungfrusallad
  • 1 dl mandel , skalad, hel

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.