Den här kryddiga grytan är lika god att tillaga med både lammkött och nöt. Jag har fått inspiration ifrån Indien eftersom att jag bara älskar att använda massor med kryddor och kombinera olika smaker
Det är med stor respekt jag nu tillagar resten av det här lammet och inser hur oerhört nyttigt det är att lära sig mer om djuruppfödning och bra råvaror när man ska laga mat från grunden under flaggen “närproducerat”
sommaren och värmen och med den en längtan efter något uppfrächande efter en dag på stan. ) Receptet är en variation av en Kaffesmothie som finns i vår (min, Åsas och Elins) nystartade LCHF-grupp på Facebook
Här är ett bra recept på en festlig och god middag med något så lyxigt som rostbiff av lamm. Lamm ska aldrig stekas alltför hårt, för då blir köttet torrt, segt och trist
Till lammet åt vi en avokadosallad med fetaost, picklad rödlök, granatäpplen och nigellafrön. För omväxlings skull så är det inte lammstek som ligger på våra tallrikar, det är ju annars en inte helt ovanlig syn här i Mårtenssons kök (letar ni recept på det så skriv in lammstek i sökrutan så dyker våra olika recept upp där), här har vi istället lammskivor och dom kommer från bogen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.