För någon vecka sedan plockade vi en liten hög medkantareller som räckte till varsin kantarellsmörgås men igår när Jonny var ute och plockade igen så hade det kommit upp massor medkantareller
Crock-Pottad kotlettrad med vilda fantasier (se här hur det gick till), såsen med en rejäl skvätt björnbärsbalsamico och grädde, den mjukade löken från såstillverkningen (skulle slängas med löken smakade ljuvligt av balsamicon) och smörkokt rödbeta
Sätt in i ugnen och här kommer självaste grejen med stek. Lägg den i en skål medans den fortfarande är varm och klicka sedan ner smöret i bitar och låt det smälta tillsammans med den fortfarande varma spenaten
Förra veckan blev det storbak här hemma, vi fyllde upp både magarna och frysen med smarriga piroger. Rör ut jästen med lite av vätskan tillsätt sedan resten av vätskan
Kavla ut pajdegen på mjölat bakbord och klä en pajform med degen. ½ liter kantareller. Låt det hela få lite färg och putta sedan upp det mot kanterna av pannan för att få plats med att steka köttfärsen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.