Lägg upp matveteblandningen på en tallrik, lägg på halloumioch rödlök och toppa med gremolata. När matveten kokat färdigt, krydda på den med peppar, en skvätt olivolja och de stekta champinjonerna och chilin
Hetta upp en stekpanna med olja och fräs grönsakerna i ett par, tre minuter. Salt och peppar. Koka couscousen enligt anvisningarna på förpackningen och blanda sedan med sojabönor, avocado i mindre bitar och majs
Lagade en ny förrätt till fredagsmyset igår, oj vad god den blev♥Halloumiosten tillsammans med chili, citron, rostade pinjenötter och balsamico blev en ljuvlig kombo
Vin är ju en måltidsdryck, så det behövdes en kompis till vinet och den kompisen blev lammfärsbiffarmed soltorkade tomater och fetaost som serverades med klyftpotatis smaksatt med rosmarin och en röra på creme fraiche smaksatt med salt och tomatröra (tomater,olivolja och basilika)
Rör ihop alla ingredienser till marinaden och blanda medhalloumi. Pensla med vitlökssmör och servera direkt med den grillade osten, grönsaker och tzatziki
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.