Just att blanda all pasta med all sås från början i stället för separat är en riktig höjdare. Tricket är att tajma pastan med såsen så att kycklingen inte kokar för länge och blir torr
Förra veckans kylskåpstömning resulterade inte bara i kycklingbollar, som i senaste inlägget, utan också i denna mustiga lammfärsgratäng, som jag googlat fram på nätet
Lite oklart vem som kom på det här med att ha vodka i pastasåsen, men gott är det. Som en gräddig tomatsås med lite extra untz tack vare vodka, chiliflakes och parmesan
400 gram penne, följ anvisningar på paket till fyra portioner. 200 g oxfilé. 200 g svamp som champinjoner, kantareller eller shiitake (ca 10 stora svampar)
Bönsoppa, ravioli med ricotta, och så Penne all'arrabiata. För ett par veckor sedan jobbade jag i Italien och fyllde på årets italiendos och hann med ett par middagar som bestod just av det där enkla, men så förbaskat goda
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.