Den här kalla såsen, smaksatt med fetaost, citron och basilika, är en riktig favorit här hos oss. Denna gång käkade vi den goda såsen tillsammans med quinoabiffar och kokt broccoli
Man kan hitta cassoulet (en gryta medbönor, grönsaker och kött) men snarare i södra Frankrike. Tvärtemot sitt namn har den maträtten ingenting att göra med det bretonska köket
Mosa osten tillsammans med lite av den avrunna filen eller yoghurten. Jag brukar göra detta i en liten matberedare men det går att göra med hjälp av en gaffel i en skål
Värm bönorna om du inte vill ha dem kalla Hacka löken fint Häll olivolja i ett dl-mått, blanda i det kryddgröna, citrussaften och kryddorna Blanda lök och bönor Häll över oljeblandningen och vänd försiktigt runt 4 dl kokta bönor, gärna blandade sorter. 4 dl kokta bönor, gärna blandade sorter 1 liten röd lök dill persilja gräslök olivolja efter smak salt peppar - gärna lite chilipeppar 1 tsk citron eller lime
Smaka av med sirap, ättika och salt. Har aldrig gillat bruna bönor, och gör det inte nu heller. Red med maizena utblandat med lite vatten om det behövs
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.