För första gången någonsin lämnade jag min Crockpot (slowcooker) på hela dagen under tiden jag var på jobbet och möttes av en mycket väldoftande lägenhet när jag kom hem från jobbet
I bland blir jag bara irriterad över att läsa allas statusrader på "fejjan" om hur underbart allt är, vilket underbart väder det är och hur långt man har sprungit
Helgen lider mot sitt slut. Men vad gör väl det när jag har 1 veckas semester. Känns riktigt skönt att ha en vecka på hösten/vintern och ladda batterierna lite
Lammgryta från Armenien. Foto. Johnny Friskilä. Tass Kebab är en lammgryta som kommer från Armenien. Mitt ursprungliga recept hittade jag i en kokbok för kaukasisk mat
Crock pot. Vilken uppfinning. -) Jag är supernöjd med min måste jag säga. Det är så himla smidigt att kunna förbereda maten på morgonen/fm och sedan bara sätta sig och äta på eftermiddagen (nästan)
Långfredag idag och vi ger oss på påsklammet. Ett marockansk recept. I receptet står att det är för sex personer men för oss räckte det till tolv personer
Smakrikt långkok. Så var det dags för mitt tredje försök i den långsamlagande grytan Crock-Pot. Enkelt kött som skulle vara för segt av kort tillagning, passar riktigt bra till en sån här gryta, som får puttra i många timmar
Att bara gå bananas och koka till någonting som man gillar utan att vare sig reflektera eller bry sig särskilt mycket är något som jag finner otroligt rofyllt
Medelhavsmat i skogen Det blev några hekto kött kvar på benet, efter att vi ätit Lammstek. På de resterna gjorde jag en god gryta med smaker från sydligare breddgrader
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.