Lammgryta med svarta bönor och tabbouleh
Hemmets Journal
Hemmets Journal
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 750 g benfritt lammkött
  • 2 gula lökar
  • 2 vitlöksklyftor
  • 2 msk smör
  • 1/2 dl kalvfond
  • 2 dl vatten
  • 250 g champinjoner
  • 1 grön squash
  • 1 aubergine
  • 1 msk havssalt
  • 2 msk rapsolja
  • 1 burk mild ajvar relish, 350 g
  • 1 förpackning kokta svarta bönor, 380 g
  • 2 tsk gurkmeja
  • 2 tsk strösocker
  • salt, svartpeppar
  • tabbouleh, se recept
  • turkisk yoghurt

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.