Lammkotletter eller som det populärt kallas för, lammracks. Grilladei ugn med BBQ-sås och en marinad på soja, (sojan gör att det ser mörkare ut än vad det är), olja, peppar och salt
Idaggickiväg och köpte en liten burk med soltorkade tomater och resten fanns redan hemma. Klickai creme fraichen och häll i en skvätt grädde, smula ner literosmarin, låt sjuda någon minut
Svampsåsen till var jättegod, kanske inte som lamm-rosmarin-jättegod, men ändå jättegod. Fick tag i några finfinalammkotletter som blev helt perfekt stekta
Krydda medflingsalt och svartpeppar och lägg på några kvistarrosmarin. Färsk rosmarin. Lamm hör ju påsken till och något som alltid är väldigt gott är saftigalammkotlettermed goda tillbehör
Servera lammkotletternamedliterippladbalsamicosirap, salsan och bladspenaten. Lammkotletter från fransk styckning är något av en favorit och det är perfekt att grilla på en fredagkväll
Blanda soja, olja, citronskal, rosmarin och vitlöki en stor fryspåse. Snitta fettkanten på lammkotletterna och lägg ner dem imarinaden och gnid runt den
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.