Ett gott Chianti-vin gör ju ingen människa ledsen så det blir dagens andra rekommendation. Saftiga och rosastekta lammracks från lokala slaktaren som fått marinera i citron, vitlök och rosmarin
När jag äntligen fick provat att tillaga lammracks, hade jag väl glömt min systemkamera på jobbet, så det fick bli till att ta bilder med pocketkameran, vilket inte alls blir lika fina bilder Men men
-). Lammracks är något som jag tycker är fantastiskt gott. Till lammet blev det ugnsrostad potatis/sötpotatis och kräm med fetaost som är supergod och lättgjord
Därför har jag tagit fram ett våffelrecept med mycket få kalorier och eftersom dem bygger på banan är dem sötare än vanliga våfflor och faktiskt ännu godare
Smaka av med salt och peppar. Kontrollera stekgraden på köttet med hjälp av stektermometer. Blanda samman med fint hackad vitlök, grädde, timjan salt och peppar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.