Smaka av med salt och peppar. Häll av bönorna i ett durkslag och spola dem kalla och låt rinna av. Skala lök och vitlök, skiva löken fint och riv vitlöken
Krydda kycklingen med salt, peppar och oregano. Ljummenbönsallad. Bönsallad. Salta och peppra. Vispa ihop alla ingredienser till såsen och häll i formen med kycklingen
Servera med potatispuré, bönsallad & rödvinssås. Pensla med bbq sås och salta & peppra. Mosa potatisen till puré tillsammans med mjölken med en potatisstöt eller elvisp
VitkålKnåda samman ingredienserna till saltdegen och klä in kålhuvudet med degen. Lägg den nu urbenade kycklingen på ett ugnsgaller med en djup plåt under och gnid in kycklingen i marinaden
Gnid in hela lammstekenmed smörblandningen och även där benet har suttit så det blir inuti. Putsa lammsteken fri från hinnor och även fett om det är mycket fett på den
Det här receptet cirkulerar runt på olika sajter i lite olika varianter. Jag gjorde min egen version. 4 portioner 300 gram pasta 250 gram varmrökt lax 1 ask babyspenat 2 schalottenlökar 75 gram sockerärtor skalet från citronen nedan Dressing
Gjorde en ljummen sallad med stekt torsk, som jag stekt i massa smör och citron. Vakteläggen och räkor fick göra torsken sällskap, tillsammans med massa grönsaker och en god sås
Istället bjuder jag er på ett gott recept av ljummen pastasallad med stekt fläskfilé, champinjoner och bearnaisesås och min bästa vinegrette som passar så bra till
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.